Bruidskapsel Zeist

Bruidskapsel Zeist - shutterstock_367171925

De belangrijkste dag van uw leven is in aantocht. De trouwlocatie, de ringen en de bruidsjurk zijn geregeld, maar uw bruidskapsel en uw bruidsmake-up staan nog op het to-do lijstje. Geen zorgen, bij Happy Hair in Zeist verzorgen onze professionele kapsters uw bruidkapsel Zeist met alle liefde. Onze kapsters zijn specialist op het gebied van bruidskapsels en kunnen u adviseren welk bruidskapsel goed past bij uw uitstraling, uw partner en uw jurk.

Bruidskapsel advies Zeist

Het is natuurlijk niet eenvoudig om uit alle soorten bruidskapsels de juiste kiezen. Wil ik een bruidskapsel met een mooie vlecht, een bruidskapsel met bloemen of misschien wel een opgestoken bruidskapsel? Bij Happy Hair weten we dat deze keuze niet gemakkelijk is en daarom geven we u bruidskapsel advies Zeist. U komt dan bij ons in de salon waar we een aantal weken voor de bruiloft spreken over uw wensen en uw verwachtingen van de bruidsmake-up en het bruidskapsel Zeist.

Proefkapsel Bruiloft Zeist  

Na het bruidskapsel advies gesprek geeft een van onze haarspecialisten u een proefkapsel en brengt zorgvuldig uw bruidsmake-up op. Zo kunt u alvast genieten van uw trouwuitstraling en als u tevreden bent weten wij precies hoe u eruit wilt zien op de grote dag. Uiteraard kunnen we het bruidskapsel nog aanpassen als het proefkapsel niet bevalt.

Bruidskapsel en bruidsmake-up op locatie

Als u kiest voor het bruidsarrangement van Happy Hair verzorgen wij uw bruidskapsel en bruidsmake-up op locatie. Wij weten namelijk dat u op deze dag enorm veel aan uw hoofd heeft en dat u zeer waarschijnlijk geen tijd heeft om naar onze salon te komen. Daarom komen wij uw bruidskapsel en bruidsmake-up op locatie verzorgen. Zo krijgt u bij Happy Hair een prachtig bruidskapsel op een ontspannen en relaxte manier.

Bruidsarrangement Happy Hair

Wilt u zelf profiteren van het bruidsarrangement van Happy Hair, waarmee uw bruidsmake-up en uw bruidskapsel voor u verzorgd worden? Kom dan langs in onze salon of bel 030 – 691 43 53