Hairextensions Zeist

Hairextensions Zeist - shutterstock_649945324

Op zoek naar hairextensions om uw haar te verlengen of meer volume te geven? Bij Happy Hair geven wij u de mooiste hairextensions Zeist. Onze kapsters zijn gespecialiseerd in de hairwaving techniek; een haarvlechtmethode waarmee onze kapsters al vele vrouwen in Zeist van een mooi en volumineus kapsel hebben voorzien.

Hairwaving techniek Zeist

Bij Happy Hair kunt u kiezen voor hairwaving. Een van onze kapsters creëert dan met behulp van handgemaakte haarmatten extra lengte en een volumineus effect in uw kapsel. De handgemaakte haarmatten zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit en worden met de hearwaving techniek Zeist in uw eigen haar gevlochten. Onze haarspecialisten kunnen haarmatten in elk haartype aanbrengen en helpen ook u graag aan een mooi kapsel met de hairwaving techniek Zeist.

Hairextension advies Zeist

Ieder mens is uniek en dus is ieder kapsel dat ook. Daarom doen wij bij Happy Hair niet aan standaard hairwaving. In plaats daarvan geven wij u hairextension advies Zeist. Het is immers belangrijk om de juiste kleur te kiezen voor uw extensions en aangezien de handgemaakte haarmatten in maar liefst zeventig kleurtinten verkrijgbaar zijn, is die keuze niet altijd makkelijk. Gelukkig kunnen wij u met onze ervaring helpen om de juiste kleur, de juiste de lengte en de juiste hoeveelheid vlechtjes te kiezen. 

Veilige hairextensions

Met de hairwaving techniek creëren onze kapsters prachtige kapsels op een veilige manier. Door onze specialistische manier van werken raakt uw haar niet beschadigd. Wij maken bewust geen gebruik van hitte of chemicaliën omdat deze methoden schadelijk kunnen zijn voor de conditie van uw haar.

Daarnaast geven wij u professionele voorlichting over het onderhoud van uw hairextensions, zodat de kwaliteit van uw kapsel voor een lange periode gewaarborgd blijft. Met veilige hairextensions bij Happy Hair geniet u elke dag van een schitterende kapsel, zonder ongerust te hoeven zijn over mogelijke beschadigingen aan uw eigen haar.

Hairwaving Happy Hair

Wilt u zelf uw haar een volumineus effect of meer lengte geven? Kies dan voor Hairwaving Happy Hair! Kom gezellig langs in onze salon of bel ons via 030 691 4353.