Visagie en nagelverzorging Zeist

Visagie en nagelverzorging Zeist - shutterstock_298128602

Niet alleen voor een mooi kapsel is Happy Hair een uitstekende keuze, maar ook om uw nagels te laten verzorgen of een gezichtsbehandeling van een van onze visagisten te krijgen. Met visagie en nagelverzorging Zeist bieden wij u de mogelijkheid om uw nagels en uw gezicht in de perfecte staat te brengen voor bijvoorbeeld een feestje of een bruiloft.

Visagist Zeist

Bij Happy Hair vindt u naast professionele kapsters ook een visagist Zeist met expertise op het gebied van gezichtsverzorging. Zij kan een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van uw gezicht door met make-up de onvolkomenheden te camoufleren en de beste kanten van uw gezicht naar voren te brengen. Vele vrouwen brengen voor speciale gelegenheden een bezoek aan de visagist Zeist bij Happy Hair. Bijvoorbeeld voor een feestje, een modeshow of een bruiloft. De visagist heeft kennis en vaardigheden om bijvoorbeeld modeshow-make up, bruidsmake-up en make-up voor brildragende aan te brengen. Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, waarbij u er picobello uit wilt zien? Kom dan naar Happy Hair waar wij uw gezicht in top conditie brengen.

Nagelstudio Zeist

Voor veel vrouwen zijn mooie nagels heilig. Mooie nagels zorgen namelijk bij dames voor een aantrekkelijke en verzorgde uitstraling. Bij Happy Hair helpen wij vele vrouwen in Zeist om deze uitstraling te krijgen. In de nagelstudio Zeist bij Happy Hair behandelen wij uw nagels met zorg en aandacht. Hiervoor gebruiken wij de professionele producten van OPI. Een merk dat in dertig jaar tijd, zijn sporen in de nagelverzorging meer dan verdiend heeft.

OPI nagelverzorging

OPI nagelverzorging is het beste verzorgingsproduct, dat u en uw nagels zich kunnen wensen. De nagellak en Gelcolor van OPI staan bekend om hun hoge kwaliteit en geven uw nagels een fantastische uitstraling. Kom nu naar Happy Hair om uw nagels in de nagelstudio Zeist te laten verzorgen met de professionele producten van OPI nagelverzorging.  

Verzorgen bij Happy Hair

Wilt u zelf uw gezicht of uw nagels laten verzorgen bij Happy Hair in Zeist? Kom dan gezellig langs bij onze visagiste of in onze nagelstudio.

Vooraf een afspraak maken? Bel ons gerust op via 030 691 4353 of plan online uw afspraak in www.happyhairzeist.nl/contact/afspraak-maken/